Onze visie

Goed onderwijs moet aandacht geven aan het verwerven van kennis en vaardigheden, de sociale en culturele ontwikkeling én de ontwikkeling van de leerling als persoon.

Het nuttige wordt heel bewust gecombineerd met het aangename. We nemen de leerlingen mee naar een schitterende locatie: het Idromeer. In de ochtend studeren de leerlingen. Ze zitten in kleine groepjes en iedereen krijgt een op maat gemaakt programma en een persoonlijke begeleider. Leerlingen kunnen zich bij laten spijkeren als ze achterstanden hebben opgelopen, maar ook voor de leerlingen die extra uitdaging zoeken is er een compleet verdiepings- en verbredingsprogramma. In de middag gaan de leerlingen op excursie naar prachtige Italiaanse steden, afgewisseld met sportieve activiteiten. Onze eigen kok, Wouter Blinde, verzorgt elke dag heerlijke en gezonde maaltijden. De leerlingen worden dus omringd met goede zorgen en krijgen een fantastisch onderwijsaanbod. Zo creëren we een stimulerende onderwijsomgeving waardoor leerlingen beter gaan presteren én volop kunnen genieten van hun zomer!