De Zomerschool in het kort

Puntsgewijs beschrijven we de Zomerschool

• Januari 2020 zijn we terug met een compleet vernieuwd programma, vol verbreding, verdieping, cultuur en sport. Houd de website in de gaten voor updates.
  • Je kunt je inschrijven voor bijlessen, maar we bieden ook een fantastisch verdiepings- en verbredingsprogramma aan.
  • De lessen worden gegeven door onze talentvolle tutoren.

• De locatie is ons eigen veld op een camping aan het Idromeer in Noord-Italië.
  • De tenten staan al klaar voor de leerlingen als ze aankomen op de camping.
  • De prijs voor 10 dagen is €1200, inclusief vliegreis, accommodatie, eten, educatie en extra activiteiten. Consumpties tijdens de reis en tijdens de excursies zijn voor eigen rekening.
  • We reizen met het vliegtuig naar Verona. Houd onze website in de gaten voor actuele reisinformatie.
  • Vanaf het vliegveld reizen we met busjes naar het Idromeer.
  • Er gaan begeleiders mee met heel de reis.
  • We bieden bijles aan in alle vakken.
  • Je kan gedurende de studiereis maximaal 15 uur bijles krijgen. Daarnaast is er nog ruimte voor verbreding en verdieping.

• Naast de lessen zijn er ook culturele en sportieve activiteiten.
  • Er is tijdens de reis een kok aanwezig voor gezonde en verantwoorde maaltijden.

• Na inschrijving volgt er een intake-gesprek om de hulpvraag van de leerling duidelijk te krijgen.
  • Er is per leerling een werkdocument waarin de voortgang beschreven wordt.
  • Na afloop van de Zomerschool worden de ouders per e-mail op de hoogte gebracht van de geboekte vooruitgang.