Verloop van de dag

Het kamp is opgebouwd direct aan het meer. Vanuit je eigen tent zie je het strand en het meer. Omdat je onder bomen staat blijft het prettig koel. Als je ’s ochtends je tent uitkomt, staat het ontbijt al voor je klaar. 

Ochtendprogramma

Om 8:30 start het educatieve programma. Tot 12:30 krijg je bijles, verdieping of verbredende lessen, of een combinatie hiervan. Je krijgt les van een persoonlijk begeleider: een tutor. We passen het programma aan jouw leerwensen aan. De lessen vinden plaats in het restaurant van de camping. Er is voldoende plaats, zodat je in alle rust kunt studeren. Elke dag evalueren we je vorderingen zodat je altijd voldoende uitgedaagd wordt.

Middagprogramma

Om 12:30 heeft onze kok een heerlijke lunch voor je klaar staan. Daarna vangt het middagprogramma aan en ga je met een groepje op excursie naar een prachtige Italiaanse stad of neem je deel aan sportieve activiteiten: surfen, zeilen, volleyballen, enzovoort. Het kan ook zijn dat je een creatieve module volgt, bijvoorbeeld fotograferen. Er is natuurlijk ook ruimte om gewoon even lekker te zonnen en te zwemmen. Vlak voor het avondeten is iedereen weer terug op de campingplaats.

Avondprogramma

Om 19:30 schuiven we aan voor het diner. Onze kok zal ons twee weken lang verrassen met heerlijk eten. Na het diner bieden we je inspirerende avondcolleges aan: een verrassend verhaal van een docent of een tutor over onderwerpen waar je op school niks over hoort. Daarna ben je vrij. Tijd voor een kampvuurtje op het strand! Heb je een gitaar? Neem die gerust mee.