Bijles, verbreding en verdieping

Inspirerende lessen van onze getalenteerde tutoren

De bijlessen worden gegeven door onze tutoren. Dit zijn excellente studenten die ervaring hebben in het geven van bijles. Omdat je les krijgt in kleine groepjes, krijg je volop persoonlijke aandacht. De verdiepende en verbredende modules zijn een geweldige aanvulling voor leerlingen die meer willen en kunnen. Daarnaast verrassen we jullie een aantal avonden met een inspirerend avondcollege bij het kampvuur. Leren is nog nooit zo leuk geweest!

In het standaardprogramma zitten de excursies naar Bergamo, Rocca d'Anfo, Verona (en de opera!), een bergwandeling en verschillende sportieve activiteiten, zoals surfen en zeilen.

Bijles, verbreding en verdieping

Je kan bijles volgen in alle vakken. Daarnaast bieden we verbreding en verdieping aan door middel van workshops en avondcolleges. Je kan Italiaans leren, een cursus fotografie of een masterclass koken volgen en nog veel. We actualiseren elk jaar ons aanbod. Houd onze website in de gaten, kom naar onze informatieavond of neem contact met ons op voor meer informatie.